Maaltijden
Maaltijden

Maaltijden aan huis

Niet meer in staat om zelf te koken? De dienst warme maaltijden van het Woon- en Zorgbedrijf Wervik biedt jou een oplossing met een aanbod van verzorgde, evenwichtige, seizoensgebonden en gevarieerde maaltijden. 

Deze  bestaan uit soep, een hoofdschotel en (eventueel) een dessert. De gratis thuislevering vindt dagelijks plaats, ook op zon- en feestdagen. Je beslist zelf of je dagelijks maaltijden besteld of slechts gedurende een aantal dagen per week of louter tijdens het weekend.

Op voorschrift van de huisarts zijn ook diverse dieetmaaltijden mogelijk (zoutarm, vetarm, suikerarm, cholesterolarm, …).  Het vlees kan indien nodig ook voorgesneden of gemalen worden. 

Naast de dagmenu wordt er wekelijks een alternatief keuzemenu voorzien. De maaltijden worden in een thermobox met porseleinen bord en soepkom bij je aan huis geleverd, dit tussen 10.30 en 12.30 uur. De temperatuur wordt op peil gehouden dankzij een warme steen in de box.

Wil je wat gezelschap tijdens je lunch? Dan kan je gerust ook je maaltijden nuttigen in het Sint-Janshospitaal Wervik of het lokaal dienstencentrum De Spie Geluwe. Mogelijkheid tot sociaal tarief voor 5,40 euro.

Onze dienst warme maaltijden biedt ook een pakket broodmaaltijd aan, bestaande uit 6 sneden brood, choco/confituur, beleg van de dag en een fruityoghurt. Dit vormt een ideale avondmaaltijd (of ontbijt). 

We leveren ondertussen reeds in Wervik, Geluwe, Kruiseke, Geluveld, Hollebeke, Zandvoorde, Beselare, Zonnebeke, Houthem, Komen, Passendale en Dadizele.

Prijzen

Maaltijd met dessert8,85 euro
Maaltijd zonder dessert8,60 euro
Pakket broodmaaltijd5,40 euro

Meer informatie?

Contacteer Joke via joke.despeghel@wzbwervik.be of 056 95 25 51 voor meer informatie.

 

Contacteer Joke

Aanvraag

Voor aanvragen, contacteer het Callcenter via callcenter@wzbwervik.be of op het nummer 056 300 200.

Voor aanvraag

Wat staat er in de herfst op het menu?

Het menu van 11 september 2023 tot en met 10 december kan je hier terugvinden.

 

Menu