Jobstudenten (zomervakantie)

Het Woon- en Zorgbedrijf Wervik zoekt voor de zomervakantie tientallen jobstudenten om te helpen in de keuken, het onderhoud of de verzorging/verpleging. Ook binnen het groepswonen zijn we op zoek naar jobstudenten tijdens de zomervakantie.

Voorwaarden voor de functies in de keuken of het onderhoud

  • Je bent of wordt dit jaar minimum 16 jaar oud
  • Je bent leergierig en bent bereid om je handen uit de mouwen te steken.

Voorwaarden voor de functies in de verzorging/verpleging

  • Je zit minstens in het 5de jaar verzorging of het eerste jaar verpleging en hebt dus al stage achter de rug
  • Je bent leergierig en bereid om ook in de weekends en op feestdagen te werken.

Voorwaarden voor de functies in het groepswonen

  • Je krijgt als taak de bewoners van het groepswonen te helpen in hun dagdagelijkse taken. (geen verzorging)
  • Je zit minstens in het hoger onderwijs en kan zelfstandig werken.
  • Je bent leergierig en bereid om ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen te werken.
meer info over het groepswonen?

Vereisten

Je kan in teamverband maar toch zelfstandig werken met inzicht, respect en aandacht voor de noden en behoeften van de bewoners.

Aanbod

We bieden een voltijdse of deeltijdse dagtaak aan met een interessant loon.

Hoe inschrijven?

Aan de hand van het online formulier hierna. Wees zo duidelijk mogelijk en geef goed aan van wanneer tot wanneer je beschikbaar bent. Je kan ook keuzes aangeven inzake tewerkstellingsplaats en functies. In de mate van het mogelijke houden we hiermee rekening.

Wat gebeurt er verder?

We verzamelen alle inschrijvingen en lijsten deze op volgens een welbepaalde voorrangsregeling. We slaan dan aan het puzzelen en bezorgen iedere kandidaat ofwel een voorstel ofwel een brief met daarin de melding dat er (voorlopig) geen aanbod kan worden gegeven. De eerste verdeling is gebeurd.

Gouden tip: hoe ruimer je beschikbaarheid, hoe groter de kans op een aanbod. Hou ook rekening met het feit dat de meeste vakantiejobs zich zullen situeren in de periode van 18 juli tot en met 14 augustus.

In de veronderstelling dat we een coronavrije zomer tegemoetkomen, wacht nog even met je vakantie te boeken en stem je festivals en andere uitstappen af op ons aanbod en niet omgekeerd.

Inschrijvingsformulier

Woon- en Zorgbedrijf Wervik verwerkt jouw persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Meer informatie over ons privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je op www.wzbwervik.be/privacybeleid