200212 Jobstudenten Zomer 2021
200212 Jobstudenten Zomer 2021

WZBW zoekt jobstudenten tijdens de zomervakantie

Het Woon- en Zorgbedrijf Wervik zoekt voor de zomervakantie tientallen jobstudenten om te helpen in de keuken, het onderhoud of de verzorging/verpleging.

Voorwaarden voor de functies in de keuken of het onderhoud:

  • Je bent of wordt dit jaar minimum 16 jaar oud
  • Je bent leergierig en bent bereid om je handen uit de mouwen te steken.

Vereisten:

Je kan in teamverband maar toch zelfstandig werken met inzicht, respect en aandacht voor de noden en behoeften van de bewoners.maken.

Aanbod:

We bieden een voltijdse of deeltijdse dagtaak aan met een interessant loon.

Hoe inschrijven?

Aan de hand van het online formulier hierna. Wees zo duidelijk mogelijk en geef goed aan van wanneer tot wanneer je beschikbaar bent. Je kan ook keuzes aangeven inzake tewerkstellingsplaats en functies. In de mate van het mogelijke houden we hiermee rekening.

Wat gebeurt er verder?

We verzamelen alle inschrijvingen en lijsten deze op volgens een welbepaalde voorrangsregeling. We slaan dan aan het puzzelen en bezorgen iedere kandidaat ofwel een voorstel ofwel een brief met daarin de melding dat er (voorlopig) geen aanbod kan worden gegeven. De eerste verdeling gebeurt in de maand maart. Nog even geduld aub.

Gouden tip: hoe ruimer je beschikbaarheid, hoe groter de kans op een aanbod. Hou ook rekening met het feit dat de meeste vakantiejobs zich zullen situeren in de periode van 19 juli tot en met 15 augu